Laatste Cup Race Assen

Afgelopen Zaterdag 6 Oktober had ik mijn laatste Cup race van het seizoen. Eigenlijk waren het twee races en maar 1 kwalificatie. Tijdens de kwalificatie was het erg koud en mistig waardoor we niet echt gas konden geven, wat resulteerde in een 1:59. Ik zou dus de twee wedstrijden in groep C rijden en starten vanaf plek 9. De eerste race ging best wel lekker en reed een 1:57,6. Maar helaas werd ik 20ste. De tweede race reed ik een 1:58,8 en werd ik 18de. Opzicht een best resultaat aangezien alle toppers ook in groep C reden (die hadden slecht gekwalificeerd vanwege de mist) Al met al weer een geslaagde dag, en me PR verlaagd naar een 1:57,6. Ik ben blij 😉 Op naar volgend jaar.

Jeroen.[diapo gallery=”cuprace610″ width=”450″ height=”400″/]

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *