Windows 2003 Cluster – Heartbeat instellingen

Het is mogelijk om een cluster uit te rollen met een crossover kabel. Het enige vervelende is dat je een melding krijgt wanneer je één van de nodes herstart, dit omdat hij de "Heartbeat" kwijtraakt met de andere node.

Door middel van het volgende Q artikel kun je ervoor zorgen dat de melding verdwijnt. Waar dit artikel op neer komt is dat er een aanpassing gedaan dient te worden op de autoduplex mode van de heartbeat netwerkkaart op beide nodes.

Daniel
http://www.pepperbyte.com

Is interested in everything connected to technology. Has a passion for cloud, virtualization and software development. Always finds appropriate IT solutions for customers that match their needs strategically, technically and financially.


Core qualities

Quick thinker, result driven, ambitious, customer-friendly, enthusiastic

Hobbies
Running, listening to music, good food and doing fun things with family

Job description
CTO PepperByte, LoadGen, and BlueParq