Microsoft Live Writer

Tja soms heeft Microsoft wel mooie tools. Nouja soms, eigenlijk ben ik gewoon PRO Microsoft. Ik heb collega’s die er anders over denken. Maar na het lezen van deze post word dat misschien toch wel anders. Microsoft is de laatste tijd gewoon ‘goed bezig’, zoals wij PepperCrew members altijd zeggen.

Zo heb ik zelf een lijst met blogs welke ik altijd af ga, beetje lezen hier en een beetje lezen daar. En nou viel het me op dat bloggers en/of commentatoren het vaak over ‘Microsoft Live Writer’ hebben. Dus ik ga maar eens opzoeken.

Wat blijkt, het is een tooltje wat je lokaal op de werkstation installeert en waarmee je offline je blog posts kan tikken. Daarna kan je als je online hem zo uploaden. Klinkt goed. Maarja ik dacht, jammer dat we met een WordPress blog werken op PepperCrew. Maar wat blijkt, dit werkt ook gewoon.

Dus ik downloaden en installeren. Even het wizardje doorlopen en TADAAA. Mijn eerst post door middel van Microsofts Live Writer.

Hmm wat zie ik daar: Afbeelding invoegen. Nouja even screenshotje maken en invoegen dan maar.

Kijk eens aan, het werkt ook nog, mooi gecentreerd naast me tekst. Oke dan ik ben om. Dit ga ik vaker gebruiken.

Voor meer info/download klik hier: http://get.live.com/writer/overview

Succes. Jeroen Tielen.


Edit
: Nou ik zag dus dat hij niet in mij categorie werd gezet. Als je aan het bloggen bent staan onderaan de gekozen categorie. Vergeet niet deze op de juiste te zetten. Voor meer instellingen druk dan even op F2. I JUST LOVE LIVE WRITER..