Geruchten over ESX4.0 aankondiging op VMWorld2008

Het gerucht verspreid zich dat ESX4.0 op VMWorld in Las Vegas zal worden aangekondigd. Op het VMWorld Forum merkte iemand op dat LAB A (Datacenter Tech Preview) niet beschikbaar is op Maandag maar dat het pas op Dinsdag  na de General Session open is. Je zou hieruit kunnen opmaken dat ESX4.0 zal worden aangekondigd in de General Session op Dinsdag. Wanneer je de beschrijving van het LAB leest zou je deze conclusie ook wel kunnen trekken Smile :

LAB A description:

The next generation virtual datacenter from VMware will encompass exciting new technologies that further extend the flexibility, efficiency and dynamism of IT environments. A preview of these new server, networking and storage related technologies, how they work and how they can be configured to deliver higher levels of availability, resource efficiency and simplified management in IT environments will be provided. 

Misschien dat er na afloop van VMWorld wel een usb-key uitgedeeld wordt met  ESX4.0….