Een werkweek gamen!

Afgelopen weekend was het weer zo ver, de LAN party voor 2008! Lang verwacht en bijzonder op verheugd. Met meer dan 10 fanatieke deelnemers en evenzoveel publiek / fans / stand-ins was de LAN goed bezocht en erg gezellig./p pIk heb al enkele keren eerder een LAN party georganiseerd en elke keer is het weer leuk om te regelen en te doen! Eerdere keren paste het aantal deelnemers nog in twee appartementen, maar voor dit jaar moeten we uitwijken naar een grote lokatie; een bedrijfshal in Culemborg. Een lange rij tafels was nodig om alle apparatuur die mee werd genomen te kunnen plaatsen in het met zeilen afgezette stuk hal. Ook een goede gaskachel was geen overbodige luxe.

lan01

Terwijl het buiten stevig vroor was het binnen behaaglijk warm door de terrasverwarmer. Nadag we donderdag al het eea hadden klaargezet kwamen vrijdag avond rond 19:00 de eerste deelnemers binnen lopen. Voor de stroom was er speciaal een krachtstroom verdeelpunt van stal gehaald en het netwerk bestond uit een gigabit switch. Kortom meer dan voldoende power om de stroomvretende PC en performance hongerige deelnemers van voldoende juice te voorzien. Tegen negen uur werden de eerste games opgestart.De volgende spellen werden hoofdzakelijk gespeeld: Counter Strike: Source  Call of Duty: Modern Warfare Team Fortress 2 Company of Heroes V

Vooral de jonge broertjes van Ingmar waren erg goed in het fraggen van de rest, en stonden dan ook vaak hoog in de ranglijsten. Uiteraard was er ook een WII spelcomputer gekoppeld aan de beamer aanwezig. Vooral de bezoekers die wat korter kwamen hebben zicht hier goed meer vermaakt.

Om iedereen van voldoende voedsel te voorzien heeft Charlotte inkopen gedaan (DANK!). Naast het gebruikelijke aan snoepen en snacken was er ook nog voldoende bier en (onmisbaar) energydrink aanwezig.

lan04

lan02lan05lan06   

Na twee hele lange dagen en twee hele korte nachten werd rond 16:00 uur op zondag middag de stekker er weer uit getrokken. Sommige mensen hebben dan ook bijna 40 uur lang zitten gamen; een werkweek lang!

Ik wil graag iedereen bedanken voor hun komst en degene die hebben helpen opruimen dank hiervoor.

Een speciaal woord van dank voor PepperByte wie de LAN party financieel heeft ondersteund en de fam. Van den Berg voor het beschikbaar stellen van de ruimte!

Op naar de LAN 2009!

lan03