Word gebruiker, wie ik?

Ja, ik… Zoals zoveel IT-ers ben ik ook maar een simpele Word gebruiker, daar kwam ik vandaag weer eens achter. Ik zit altijd te stoeien met de opmaak van een document; headings, toc’s, tabellen, footers je kent het wel. Nu had ik een leuke, wanneer ik een bullet importeer, een tekst Italic of Bold maak, veranderd daarna het hele document in de, zojuist gekozen opmaak, best vervelend 😉 Nadat je voor Undo kiest veranderd Word het document weer terug.

Oké hoe nu verder, het is best vervelend namelijk. Goed komt ie; ga naar je standaard opmaak profiel (meestal Normal), kies voor Modify, deselecteer de checkbox “Automatically update” en selecteer de checkbox “Add to template”. Kies nu OK en Problem solved… Lees hier het volledige artikel.

Daniel Nikolic

Is interested in everything connected to technology. Has a passion for cloud, virtualization and software development. Always finds appropriate IT solutions for customers that match their needs strategically, technically and financially.


Core qualities

Quick thinker, result driven, ambitious, customer-friendly, enthusiastic

Hobbies
Running, listening to music, good food and doing fun things with family

Job description
CTO PepperByte, LoadGen, and BlueParq