Verwijder Open File – Security Warning

Onder XP en Vista kan het voorkomen dat je op bestanden, ook al niet gedownload, een beveiligingsmelding optreden. Als je dit op shortcuts hebt kan dit best vervelend zijn, zeker op shortcuts die in je Quick Launch staan en gewoon naar Internet Explorer verwijzen etc.

Een simpele oplossing: Creëer een System Variable met de naam SEE_MASK_NOZONECHECKS en geef het de waarde 1. Tada,  problem solved…

Daniel

Is interested in everything connected to technology. Has a passion for cloud, virtualization and software development. Always finds appropriate IT solutions for customers that match their needs strategically, technically and financially.


Core qualities

Quick thinker, result driven, ambitious, customer-friendly, enthusiastic

Hobbies
Running, listening to music, good food and doing fun things with family

Job description
CTO PepperByte, LoadGen, and BlueParq