Mont Ventoux

De voorbereiding voor de beklimming van deze kale berg zijn in volle gang en zo kwamen afgelopen weekend ook de tenue’s met bedrukking binnen!

Ook gaat het met de wedstrijden op maandag avond bij “DRC De Mol” ook heel erg goed. Waar ik voorheen blij was dat ik mee kon rijden, kan ik nu zelf af en toe wegrijden en meedoen met de eindsprint. Zo behaalde ik 2 weken geleden de eerste wedstrijd punten met een 12de plaats. Vorige week ging het zelfs nog wat beter met een 10de plek!

Afgelopen maandag voor het eerst met het PepperByte pakje gereden en het ging echt top.

Wel was er voor het eerst een harde valpartij vlak bij me waar ik gelukkig via het gras aan kon ontsnappen. Iedereen was dus wederom gewaarschuwd. Na een paar rondes rustig te hebben gereden, om de gevallen renners weer bij te laten komen, ging het werkelijk weer als een speer.
Er werd wel heel zenuwachtig gereden, ondanks dat kon ik vrij makkelijk voorin blijven. De sprint aan het einde ging ook echt heel goed had een goed gevoel en dat bleek, zesde of zevende!
Een dag later kwam dan eindelijk de uitslag online, het was zesde!

Nog wat gemiddelden: 42,3 km/u gem, 60,6km/u top, HRmax 192, Cadance avg 95rpm.
Op naar de laatste 3 weken van het seizoen!