Cyclocross

Het zou eigenlijk niet de bedoeling zijn maar ik heb me toch over laten halen.. Het seizoen was ten einde en de trainings intensiteit zou afnemen. Maar nee, ik ben gaan Veldrijden!

Veldrijden oftewel Cyclocross, is met je aangepaste racefiets of mountainbike een parcours afleggen wat modder, zand en heuvels bevat.
Hier een voorbeeld van afgelopen weekend:

De eerste keer ooit in de modder met de mountainbike was meteen mijn eerste wedstrijd! Viel me niet tegen, het is alleen veel intensiever en explosiever dan op de weg. Vandaar ook dat de wedstrijden korter zijn. De eerste keer ben ik bij de B-amateurs gestart en kon ik goed meekomen, alleen bleek Zondag dat ik bij de A-amateurs moet starten! Die rijden veel harder maar heb er afgelopen Zondag toch nog 3(!) achter me kunnen houden. Het is een hele leuke discipline en kijk ook erg uit naar de volgende wedstrijden.

Met dank aan Mark voor de foto’s. Kijk hier voor meer foto’s

A trained Field Service Engineer who grew into the position of senior consultant at PepperByte. Enjoys the challenge of coming up with solutions for clients for their complex IT issues. Has plenty of experience with Microsoft, Citrix, RES and VMware products.

Core qualities
Professional, enthusiastic, pragmatic, sociable

Hobbies
Cycling, HiFi, going to concerts

Job description
Senior Consultant