PepperByte sponsert Hans-Jos Liefhebber voor zijn derde keer Dakar!

Ook in 2011 zal Hans Jos Liefhebber, o.a. gesponsord door PepperByte, aan de Dakar monsterrit deelnemen. De Dakar wordt dit jaar van 1 tot en met 16 januari 2011 gereden in Argentinië en Chili.

Hans Jos beschikt voor de editie van 2011 over een KTM 690 Factory Rally Replica. Dit geeft hem een stevig snelheidsvoordeel ten opzichte van de motor van vorig jaar. En dat belooft het één en ander voor de mogelijkheden in het klassement.

De Dakar start voor de Nederlandse deelnemers op 30 oktober met de Pre-Proloog op het Eurocircuit in Valkenswaard. Ook Hans Jos zal hier aanwezig zijn.

Daarna wordt zijn motor eind november afgeleverd (en gedeeltelijk) gekeurd in Le Havre. Van hieruit worden de motoren, auto’s en vrachtwagens van alle Europese teams verscheept naar Buenos Aires. De technische keuringen vinden daar plaats op 30 en 31 december, waarna op 1 januari de Dakar officieel van start gaat.

Daniel Nikolic

Is interested in everything connected to technology. Has a passion for cloud, virtualization and software development. Always finds appropriate IT solutions for customers that match their needs strategically, technically and financially.


Core qualities

Quick thinker, result driven, ambitious, customer-friendly, enthusiastic

Hobbies
Running, listening to music, good food and doing fun things with family

Job description
CTO PepperByte, LoadGen, and BlueParq