Einde cyclocross seizoen!

Het was een prachtig cross seizoen, gezien het weer nog veel mooier. Er zijn dit seizoen maar een aantal echt modderige crossen geweest. En deze waren met name in de regionale competitie.

AVG_5470 (Large)

Dit seizoen ben ik dus in 2 competities actief geweest. De ene was de zgn. “Delta – De Mol” de andere de MTB wintercompetitie van wielervereniging Jan van Arckel.

Het crossen is me dit jaar beter afgegaan dan vorig jaar. Technische omlopen lagen me behoorlijk wat beter en ook kon ik op de snelle stukken een hoge snelheid ontwikkelen.

In de MTB wintercompetitie heb ik een aantal keer dicht bij een podium plaats gezeten, maar moest ik door ziekte de laatste wedstrijd aan me voorbij laten gaan. Hierdoor zakte ik van een 5de plek naar de 7de in de einduitslag.

In de Delta de Mol Competitie is het niveau veel hoger en wordt bij de eerste wedstrijd al duidelijk dat een plekje bij de eerste 3 niet echt haalbaar is Glimlach
De strijd is voor mij steeds zo rond plaats 6/7/8 geweest.
Nu het seizoen qua crossen ten einde is kan ik het wel zeggen: Heb totaal geen technische problemen gehad, niet eens een lekke band!

Mede daardoor ben ik in die competitie ook op een 7de plaats geëindigd.

Nu weer snel de weg op en kilometers maken. Op 28 Januari begint de voorjaarscompetitie weer!
PepperByte bedankt!

DeltadeMolComprit12905