Noordkaap Challenge – Dag 8

Dag 8 Noordkaap (rustdag)

Vandaag was een rustdag. We hadden de bovenverdieping van een cabin aan het meer met gezamenlijk keuken, woonkamer, badkamer. Dit deelde we met team sabotage en team broertjes. Vandaag kon de auto blijven staan. Wel even met zijn allen in het dorp (met 118 inwoners)  een rondje gereden om wat poser pictures met de auto’s te maken met als achtergrond het fantastische meer. Het is maar twee uur licht op een dag (lees schemer, echt helemaal licht wordt het niet) , daarna nog een uurtje nog meer schemer en dan donker. Dit is een hele rare gewaarwording, hierdoor heb je eigenlijk om een uurtje of twee alweer honger en slaap…dus lekker rustig aan gedaan wat boodschapjes gedaan voor het avond eten. De eigenaar zou voor king crab zorgen. Met zijn allen gezellig in het huisje gegeten. Nog geprobeerd noorderlicht te spotten, helaas niet duidelijk gezien. Tijd voor nog wat borreltjes.  Zo nu en dan komt er nog eens iemand van een ander team aanschuiven. Al met al een lekker relax dagje. 
DSC_dag08-3890 DSC_dag08-3917 DSC_dag08-3942