Noordkaap Challenge – Eindresultaat

Finish Noorkaap Challenge

De Finish is gehaald, de bedragen zijn bekend! De teams en de sponsoren van de Noordkaap Challenge hebben in totaal € 102.335,- binnen gehaald. Met de totale 3FM Serious Request actie 2013 is 12 miljoen euro opgehaald.

Youtube video

Nog even waar we het allemaal voor hebben gedaan:

Focus van 3FM Serious Request: De stille ramp, diarree. 3FM Serious Request 2013 vraagt aandacht voor kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan (de gevolgen van) diarree. Dit is een stille ramp die het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Het Rode Kruis helpt met schoon drinkwater en zeep, met de bouw van sanitaire voorzieningen, en met training en informatie over het belang van goede hygiëne. Dagelijks sterven 2200 kinderen aan diarree, elk jaar sterven ruim 800.000 kinderen aan diarree, elke dag 2200 kinderen. Dat zijn ruim 70 volle schoolklassen per dag.

Pepperbyte bedankt! Collega’s Bedankt! Overige sponsoren bedankt!